Aerobik: Világkupa ezüstérem

Készült2023-03-29

Aerobik: Világkupa ezüstérem

Ezüstérmet szerzett az Ákoshegyi Dóra, Csitkovics Fanni, Fejér Fruzsina, Lőcsei Zoltán, Mikulecz András (19.250 pont) összeállítású csapat a csoportok döntőjében a cantanhedei aerobik Világkupán.

A Fejér Fruzsina-Mikulecz András negyedik (19.400), női egyéniben Ákoshegyi Dóra 19.400 egységgel nyolcadik lett.

A finálékkal zárult az aerobikosok idei első Világkupa-versenye a portugáliai Cantanhedeben. A mieink három fináléban voltak érdekeltek, a csoport mellett női egyéniben és a vegyespárosban is.

A hölgyeknél Ákoshegyi Dóra 19.400 egységgel nyolcadik lett, a vegyespárosoknál Fejér Fruzsina-Mikulecz András negyedik (19.400) helyen végzett. Csoportban a mieink remekeltek, hiszen az Ákoshegyi Dóra, Csitkovics Fanni, Fejér Fruzsina, Lőcsei Zoltán, Mikulecz András (19.250 pont) alkotta együttes a második helyen végzett.

"Három döntőben voltunk érdekeltek, egy szép gyakorlattal az Ákoshegyi Dóri nagyon szép eredményt ért el. A párosoknál életük első Vk-versenyén indultak a versenyzők, és nagyon erős mezőnyben szerezték meg a negyedik helyet. A csoport pedig valósággal berobbant az élmezőnybe. Büszkék vagyunk." - mondta Sinkó Andrea edző, nemzetközi bíró.

Forrás, fotó: Magyar Torna Szövetség