Lendület az M4-en

Készült2022-03-31

Lendület az M4-en

A márciusi Lendületben beszámolunk a Nemzeti Versenysport Szövetség Év Sportlója Díjátadó Gáláról, ahol aerobikosokat is díjaztak. Emellett szó lesz az idei versenyszezonról és a tornászok másodosztályú bajnokságáról.

Az Egy nehéz nap rovatban beszámolunk a hazai versenyszezon kezdetéről. Igaz, egyelőre csak a másodosztályú viadalok rajtoltak el, így ellátogattunk a Központi Tornacsarnokba, ahol a megmérettetés korelnökét is szóra bírtuk. A Különvéleményben a Magyar Torna Szövetség elnöke, dr. Magyar Zoltán nyilatkozik arról, hogy milyen kihívások várnak a tornászokra az idén, amelyek már az olimpiai kvalifikációval is összefüggenek.

A Tökéletes mozdulatban a fővárosi Stefánia Palotába lendülünk, ahol megrendezték a Nemzeti Versenysport Szövetség Díjátadó Gáláját, amelyen a 2021-es világversenyeken eredményes sportolóknak adtak át elismeréseket, így a Magyar Torna Szövetség jelöltjeinek is, akiket az Ászok ászában mutatunk be. Az aerobikos Bali Dániel és Mazács Fanni a kitüntetés mellett beszélnek a rájuk váró kihívásokról, amelyeket az idei világbajnokság és a Világjátékok jelent majd számukra.

Az adás március 31-én, csütörtökön 14:30 órakor kezdődik az M4 csatornán. Ismétlések: 04.02 M4 Sport 04:20; 04.06 M4 Sport 04:20.