Super Racing Festival - A nézők számára ingyenes lesz a rendezvény

Készült2022-04-22

Super Racing Festival - A nézők számára ingyenes lesz a rendezvény

Ingyenes lesz a belépés a nézők számára a Hungaroringen június 11-12-én sorra kerülő Super Racing Festivalra, amelynek keretében négy versenysorozat, közte a túraautó-világkupa (WTCR) és a gyorsasági kamion Európa-bajnokság (ETRC) mezőnye csap össze a mogyoródi Forma-1-es pályán.

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt., valamint a Hungaroring Sport Zrt. csütörtöki közös közleménye szerint a nézőtérre ingyenesen mehetnek majd be a szurkolók, ugyanakkor korlátozott számban elérhetők lesznek úgynevezett paddock-belépők, amelyeknek egy napra szóló változata 3000, a teljes hétvégére érvényes verziója pedig 5000 forint lesz.

A WTCR-ben a sorozat 2019-es győztese, Michelisz Norbert mellett Tassi Attila képviseli majd a magyar színeket, míg a kamionosok mezőnyében a háromszoros Európa-bajnok, címvédő Kiss Norbert áll rajthoz a Révész Racing csapatában. Michelisz ráadásul az egyik betétfutamban, az elektromos túraautós versenysorozat magyarországi fordulóján is érdekelt lesz, negyedik szériaként pedig az elektromos formulaautós bajnokság futamát tekinthetik meg a nézők.