Sportági hírek

Gokart – A címvédő a 2. helyről várja a folytatást

Készült2022-05-16

Juráncsik Balázs az összetett második helyéről várhatja a gokart országos bajnokság következő futamát. A bajnoki címvédő legutóbb Kecskeméten az ötödik helyen végzett. A 2021-es év magyar bajnoka mindössze hat ponttal van lemaradva az éllovas Dominkó Arnold mögött.

Szkander Európa-bajnokság – A magyar válogatott minden korosztályban sikeres volt Bukarestben

Készült2022-05-16

A magyar szkanderosok lenyomták fél Európát. A Bukarestben megrendezett Európa-bajnokságon a felnőtt kategóriában Kőváriné Ivánfi Brigitta két aranyérmet szerzett, miután jobbal és ballal is első lett. Barzsó Henrietta is kétszer állt dobogóra. A fiatal magyar tehetség ballal aranyérmes lett, jobbal pedig másodikként zárt, míg Homoki Dénes ballal harmadik lett. Eredményesek voltak a juniorok és a masters versenyzők is, valamint a paraszkanderosok is odatették magukat.

Testépítés és fitness – Magyar sportdiplomáciai sikerek

Készült2022-05-16

Tovább erősödött a magyar testépítés és fitness. A kimagasló eredmények mellett a hazai sportvezetők kaptak fontos pozíciókat az európai szövetségben.

A karatés Tadissi Martial bronzért küzdhet Marokkóban

Készült2022-05-16

A bronzéremért küzdhet vasárnap Tadissi Martial a karate sportág legrangosabb sorozata, a Karate1 Premier League - 48 nemzet sportolóit felvonultató - marokkói állomásán.

Aerobik és rg: magyar bajnokságok a hétvégén

Készült2022-05-16

A Magyar Torna Szövetség és a debreceni Flex-HD SE közösen rendezi a hétvégén Nyíradonyban az Aerobik Magyar Bajnokságot, amely egyben a Magyar Kupa második etapja, és természetesen indul az Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes Bali Dániel is. Ugyanekkor kerül sor a ritmikus gimnasztiázók magyar bajnokságára Törökbálinton, amelyen az olimpikon Pigniczki Fanni is szőnyegre lép.

Csapat Eb-n vesznek részt a fiatal fallabdázók

Készült2022-05-12

Elindult az U15-ös junior fallabda válogatott Eindhovenbe, a csapat Európa-bajnokságra.

Magyar sikerek a kutyasport vb-n

Készült2022-05-10

Óriási mezőny, közel 1000 induló jellemezte az ICF világbajnokságot, amelyet az idén Franciaországban rendeztek meg. A magyar csapat remekül szerepelt. Lázár Noel serdülő canicross (azaz kutyás terepfutó) fiúk között bronzérmes lett, a Koris Edina, Hámor Endre és Vad József összeállítású magyar canicross vegyes váltó pedig ezüstérmes lett.

Túraautó-vk - Michelisz Tassival ütközött, Girolami és Azcona nyert Pau-ban

Készült2022-05-10

A Hyundaijal versenyző Michelisz Norbert a második futam rajtjánál összeütközött a Hondát vezető Tassi Attilával a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi Pau-ban rendezett szezonnyitó hétvégéjén, melynek vasárnapi napján az első versenyt Néstor Girolami, a másodikat pedig Michelisz csapattársa, Mikel Azcona nyerte.

Testépítő és fitnesz Eb: 10 magyar érem

Készült2022-05-10

Ez volt minden idők legjobb magyar Eb-szereplése

Színvonalas kick-box verseny zajlott Nádudvaron

Készült2022-05-09

A kabai központú Rácz Kickboxing Team már eddig is több sikeres, főképpen az utánpótlást megmozgató versenyt rendezett. Ezek sorába illeszkedett a Nádudvaron megrendezett V. Nádudvari Gasztro Kupa Nyílt Kick-box Verseny. A viadal célja a versenyzők versenyzési lehetőségének biztosítása, egyben jó lehetőséget jelentett a közeli megmérettetések, például a budapesti Világkupára történő felkészülés céljára.